Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
KOLESZTERINRŐL

Sok kínai gyógynövény radikálisan csökkenti a vér koleszterinszintjét, holott a hagyományos kínai orvoslás nem ismeri a koleszterint.

Az emberi és állati sejtben található koleszterin valójában egy zsírral rokon szteránvázas vegyület, melyeknek fontos szerepük van a sejthártyák felépítésében.

A vér koleszterintartalma általában következtet a máj működésére, ami fokozott lehet a vesebetegség, cukorbetegség, csökkent pajzsmirigyműködés, illetve érelmeszesedés esetén.

A baj mindig az emésztőrendszerünkben kezdődik, amikor a főtt ételek fogyasztásakor eltűnik a zsírból a lipáz nevű enzim, ezzel az enzimes emésztés nem tud végbemenni.

Ugyanis a lipáztól megfosztott zsír kénytelen az elfogyasztást követően két-három órát tétlenül, és a gyomorban ülni átalakulás nélkül, ezzel tud a koleszterin károkat okozni az érrendszerünkben, mert eltömíti az artériákat. Az érelzáródásért felelős anyagok, főleg a koleszterol és a zsírok. Ahogy az elzáródás fokról fokra létrejön, az erek átmérője annyira beszűkül, hogy többé nem képesek elegendő vért áramoltatni a szívizom megfelelő táplálásához. Az erek folyamatos szűkülése okozza végül a szívkoszorúér szűkületet.

A vér magas koleszterintartalma, illetve az érelmeszesedés kialakulását legtöbbször a túlzottan jang táplálékok idézik elő, mint a vaj, tojás, tejföl, velő, máj, hús. Az állati zsiradékban gazdag étrend hatására ugyanis az artériák fala megvastagszik, ezáltal elvesztik rugalmasságukat. A nagy mennyiségű jang étel fogyasztásakor a szervezet bizonyos részei összehúzódnak, megkeményednek, merevvé válnak.

Ezen kívül a feleslegben levő jang tápanyagok az energia felgyülemlését idézik elő a testben, ami erős feszültséggel és bezártság érzettel jár, ami jellemző a merev, konok emberekre. Ráadásul a bezárt energiájuk egyszer-egyszer kirobbanhat dühkitörések formájában.

Ezeknek az ételeknek a visszafogásával azonban csökkenthetjük a koleszterin bevitelét. A felhalmozódott koleszterinfelesleget leghatásosabban megkötni, illetve eltávolítani a pektinvegyületekkel lehet. Különösen sok pektint tartalmaz a borsó, bab, alma, málna, a túró pedig jó antiszklerotikus tulajdonságokkal rendelkezik

Korolen

Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum 17-féle gyógynövényből. Kiszerelés: 30 ml
Kiemelt hatásterületei: szív, erek, vér, immunrendszer, lelki problémák.

Az ENERGY cég bioinformációs készítményei egyidőben több szinten is hatnak az emberi szervezetre. Amíg a hatóanyagok közvetlenül a testünkben befolyásolják a szerveket és folyamatokat, az információs összetevők a biorezonancia segítségével az információs mezőben szüntetik meg a betegség okát.

A Korolen egy bioinformációs, széles spektrumú, regenerációs készítmény, melyet a fitoterápia, a psichotronika, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismeretei alapján gyártanak. Ezt a nagyon nagy koncentrációjú terméket speciális technológával készítik. Nem tartalmaz tartósítószert, sem alkoholt sem cukrot , alkalmas tehát cukorbetegek számára is. A növényekben lévő valamennyi, vízben, valamint alkoholban oldódó anyag megtalálható benne.

A Korolen elsősorban az irányító és a szív, a vékonybél, a szívburok, a hármas melegítő, a lép összekötője és mellékága, a vese és a máj energetikai pályáit harmonizálja. Tudatosítsuk magunkban az irányító pálya fontosságát, amely gyakorlatilag az egész szervezet működését befolyásolja. A Korolen az egyik legerősebb készítmény, amely az egész pentagramban dominál és annak a csúcsán áll, mint a regeneráció királya. Ahol már minden csődöt mondott, a Korolen a saját hatásával tündökölhet. Ezért alkalmazzák a nagyon nehéz állapotokban. Hatása van a legmagasabban elhelyezett szervre, amely mindent irányít, és ez az agy. Befolyásolja továbbá az ereket és a vért – az életadó folyadékot, amelyik életre kelti szerveinket.

A szív egy pumpa, amelyik a vérkeringést fenntartja. Neki köszönhető, hogy az ütőereinkben és az ereinkben cirkulál a vér és ezáltal áramlik szét a testben a tápanyag az oxigént is beleértve. Kis mennyiségű keserű élelmiszer fogyasztásával stimuláljuk a működését, nagy mennyiségű keserű élelmiszer fordítva hat. A szív páros szerve a vékonybél.

A teljes működéshez a szívnek szüksége van rendszeres vérutánpótlásra, amely az életadó oxigént és tápanyagot szállítja. Ugyanígy az agy és az idegrendszer is megköveteli az állandó oxigéndús vérutánpótlást. Az agy tökéletes működése azért fontos, hogy minden szerv helyesen működhessen, főként azonban azok, amelyekben az energiatermelés zajlik. Az energia tartós csökkenése fáradtság szindrómához és az immunitás csökkenéséhez vezethet. Bizonyítékok vannak arra, hogy az immunrendszert közvetlenül az agy irányítja . A fő faktorok, melyek az irányító funkcióját megzavarhatják a krónikus stressz, a különféle sugárzások, a legkülönbözőbb mikroorganizmusok, mint például a toxoplazmózis . Ez az egysejtű az emberi népességben nagyon elterjedt, a kutatások szerint a bolygónk lakosságának egyharmada a gazdája. Befolyásolja az idegingerek átvitelét az agyba, aminek a következménye a rossz összpontosítás, lassabb reakció és a pszichikum változása. Csak az egészséges immunrendszer tudja az egysejtűt legyőzni, de így is „alhat” az agyban miniatűr cisztákban. Az ember megfertőződhet macskapiszokból származó oocystával fertőzött élelmiszertől, leggyakrabban azonban nyers vagy elégtelenül elkészített hústól. Az embereknél a toxoplazmózis legtöbbször nagyon enyhe lefolyású.

Nem kis fontossággal bír az immunrendszerünkben a csecsemőmirigy, amely a védő T-sejteket termeli . A tudósok éveken keresztül azt gondolták, hogy a csecsemőmirigy a pubertás után elkorcsosodik és azután már semmi jelentősége sincs. Az új kutatások azonban ezt a nézetet megváltoztatták és a csecsemőmirigynek az élet ellenőrének funkcióját juttatták. Az immunitásunk kizárólag a csecsemőmirigy thymoxin hormon termelésétől függ. Ez a hormon irányítja a védő T-sejteket, és amíg a termelésük kicsi, a test nem tud a fertőzések ellen kellőképpen védekezni. Becslések szerint genetikai legyengülés okán a népesség 96 % -nak hibás a csecsemőmirigye.

Az immunrendszer és a hormonrendszer jó működése a szervek többi funciójával együtt pozitív hatással van az emberi élet meghosszabbítására. Az öregedés elleni hatás azonban nem érvényesül, ha energiadeficitünk van. Az energia az alapja az egész test helyes működésének és csak az az ember érezheti jól magát, akinek elég van belőle. Más út nincs.

A Korolenhez olyan anyagokat és folyamatokat használtak, hogy a fontos meridiánokban megújítsák az energia áramlását és ezáltal a test önmaga regenerálódhasson. Segítségével természetes és erőszakmentes módon jutunk el az életerő megújításához és az élet meghosszabbításához.

A Korolen egy speciális éterolaj komplexumot tartalmaz, mely fékezi a bomlási folyamatokat és a penész ellen hat és nyugtatja a CNS-t – például a nárdusolaj, melynek hatása az epilepsziára bizonyított.

Páfrányfenyő: Az agy krónikus elégtelensége, memóriavesztés, érbetegségek, fejfájások és szenilitás esetén használatos. Hatásos szer a szabad gyökök ellen és lassítja az öregedést.

Lapacho: Régi indián orvosság a rák, a leukémia és más onkológiai megbetegedések ellen, melyet egyebek között elpenészesedés, májbántalmak, vérszegénység ellen, csökkent immunitás és az endokrin rendszer hibája esetén alkalmaznak.

Lyukaslevelű orbáncfű: Hatásos idegbántalmak, álmatlanság, migrének, depresszió, gyomorfekély, felfúvódás esetén, máj- és epebántalmak valamint AIDS ellen. Gyulladáscsökkentő hatású, regenerálja a szöveteket.

Vadgesztenye: Növeli az érfalak rugalmasságát és szilárdságát, serkenti a mellékvese működését. Aranyérre, lábszárfekélyre, érgyulladásra, migrénre alkalmazható, valamint szklerózis gyógyítására, agyvérzésre és a periférikus vérellátás zavarai esetén.

Gömbölyűfejű szamárkenyér: Egy nem mérgező alkaloidot, az echinopsint tartalmaz. Szabályozza a paraszimpatikum tevékenységét, erősíti az emlékezetet, a hallást, a látást, megújítja az apró idegek és az agyi idegközpontok tevékenységét, alkalmazzák bénulás, neuralgia, gerincvelő gyulladás és károsodás esetén valamint kardiotonikumként.

Vidrafű : Tartalmaz fytoncidokat, jódot, vasat és mangánt. Használják a máj, az epe és a vérképzés zavarai esetén, fejfájások, reuma, láz, a háromosztatú ideg neurózisa esetén, gyomorgyulladás és általános kimerültség esetén.

Őszi vérfű: Használják láz ellen, különféle okú vérzések megállítására, jó gyulladásellenes és antibakteriális hatása van. Hat az egysejtűek ellen, használják a tüdő megbetegedései ellen, aktivizálja a létfontosságú központokat.

Orvosi levendula: Tartalmaz antokyánokat, melyek védik a sejteket a rák kialakulása ellen, csökkenti a vérnyomást, antibiotikus hatású. Neurológiai és emésztési problémák és szénanátha esetén alkalmazzák. A nyálmirigyet nagyobb enzimtermelésre serkenti.

Termesztett lucerna: Tartalmaz káliumot, foszfort, vasat, bétakarotint, B1, B2, K, C, és D vitamint. Erősen lugos kémhatású, általános erősítő. Vérszegénység és reuma esetén használják, eltávolítja a daganatokat. Pozitívan befolyásolja a pajzsmirigy, az agyalapi mirigy, a vese és a lép működését.

Vörös áfonya: Fertőtlenítő hatása van és tartalmaz C vitamint. Használják gyulladások, urológiai, vér, mozgásszervi megbetegedések és cukorbetegség esetén. Kiválasztja a sókat a szervezetből.

Kocsányos tölgy: Méregtelenítő és antibiotikus hatása van. Segít aceton belélegzése után, használják hasmenés, íny- és emésztőszervi gyulladás esetén. Megakadályozza a bakteriális fertőzés terjedését az emésztőrendszerből a húgyutak területére és a nemi szervekre.

Konyhakömény: Eliminálja a solanin hatását, bakteriosztatikusan hat a bélparaziták ellen, a sima izomzat görcsei és felfúvódás esetén alkalmazzák. Serkenti a gyomor és a bélmirigyek működését.

Illatos kapor: Javítja a szív vérellátását, használják angina pectoris esetén, ischemikus szívbetegségek megelőzésére és gyógyítására, infarktusok után. Görcsoldóként, vízhajtóként, a húgyutak területén fertőtlenítésre használják, likvidálja a bélparazitákat.

Orvosi gyömbér: Stimulálja a vérkeringést, javítja a perifériás vérellátást, enyhíti a felfúvódást és a kólikát. Izzadást idéz elő, csökkenti a vér koleszterolszintjét, véd a kinetózis ellen.. Használják általános kimerültség, energia elégtelenség esetén, stimulálja a tüdőt fertőzés esetén.

Háromszinű árvácska: Használják allergia, reuma, ér- és bőrbetegségek esetén. Javítja a periférikus vérellátást és a kálcium lerakódását a csontokban, tompítja a bevérzést a szövetekbe és hat a daganatok ellen, gyorsítja a méreganyagok eltávozását a szervezetből.

Mezei búzavirág: eliminálja az anyarozs negatív hatását, vízhajtó és epehajtó hatású, használják szemgyulladások esetén, pozitívan befolyásolja a limfatikus rendszert és a metabolizmust.

Termesztett fokhagyma: Tartalmaz szelént és germániumot, melyeknek antikarcinogén és penészellenes hatásuk van és antibiotikumként hat. Használják meggyengült immunitás, cukorbetegség, kardiovaszkuláris és onkológiai megbetegedések esetén Eliminálja a gázok, a firnisz, a kőolaj, a benzin negatív hatását, csökkenti a vér koleszteroszintjét.

A Korolen tartalmaz továbbá információkat növényekből és ásványokból és olajokból, például borostyánból aranyból, kristályból és másokból.

Felhasználás:

A növénykomplexum erősen detoxikáló, antioxidáns és regeneráló hatását és az információkat nem csak preventíven lehet kihasználni, hanem veszélyes érbetegségek , agyvérzés, myokardikus infarktus, ateroszklerózis, a perifériás vérellátás zavarai esetén, magas koleszterolszint esetén a vérben, a vérképzés segítésére, a vér különféle betegségei esetén, mint pl. a vörös vagy fehér vérsejtek elégtelen száma, leukémia, idegrendszeri zavarok és epilepszia esetén. Beválik stressz, pszichikai zavarok, fáradtság szindróma esetén, általános kimerültség és álmatlanság állapotában, általános nyugtatóként és kinetózisban. Hatásos energia elégtelenség és a szervezet általános eltömődöttsége esetén is. Van antioxidáns hatása , hat a szabad gyökök ellen, támogatja a hormonális és immunrendszert, a csontvelőt, a CNS-t és az agyat , befolyásolja táplálás át és eliminálja az öregkori szenilitás jeleit.

A terméket lehet a szervezetben lévő penész eliminálására is használni.

A termékben lévő növényi anyagok, éterolajok és a bioinformáció hatnak a sejtek méregtelenítésére és regenerálására , kedvezően befolyásolják a regenerációs folyamatot az onkológiai megbetegedések esetén, támogatják az immunrendszert a HIV-pozitív és a toxoplazmózissal fertőzött embereknél. A Korolen hatásos minden további probléma esetén, melyek a megfelelő energetikai pályák diszharmóniája során keletkeztek.

Aktivizálja a létfontosságú központokat, lassítja az öregedést, nyitottá teszi az ember személyiségét és pozitívan befolyásolja a régen elfelejtett tulajdonságok kifejlesztését .

Részletesebb információ a Pentagram regeneráció című kiadványban találhatók, ahol az alapvető energetikai pályák részletesen le vannak írva.

A Korolen jelentősége a pszichikum szempontjából:

A készítményt használhatja pillanatnyi hangulata szerint is. A szív és a vékonybél problémái a pszichikum területén hisztériával, fékezhetetlen nevetéssel (az ember nevet, de nem tudja, hogy min), lelki nyugtalansággal, túlzott érzelmi reakciókkal, érzelmi labilitással, a beleélés képességének hiányával, a beszéd zavaraival, kommunikációképtelenséggel, emlékezetzavarokkal, feledékenységgel, alvás és viselkedészavarokkal.

Ha gyakran van a felsorolt hangulatokban és állapotokban, ennek negatív hatása van az Ön szívére és vékonybeleire. A Korolent használhatjuk, mint harmonizációs készítményt az említett állapotokban.

Javasoljuk a kombinációt a Ruticelit krémmel.

Regenerációs folyamat és adagolás:

Használat előtt alaposan fel kell rázni (kb.21x). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket és a készítmény hatása növekszik.

3x1 cseppet használunk naponta, fél órával étkezés előtt vagy után. Csepegtessék kanálba és vegyék be közvetlenül, esetleg vízzel hígítva. A test méregtelenítésének segítésére a regenerációs kúra ideje alatt növeljük a folyadékbevitelt.

Napi 3 csepp a megelőző adag, 9 csepp a regenerációs adag.

Terhesség esetén ne használjon semmilyen regenerációs készítményt, csak ha előzetesen megbeszélte a szülészorvosával.

Krónikus megbetegedések esetében minimális adagokat alkalmazunk, akut stádiumban maximális adagokat. Az állapot esetleges átmeneti romlása esetén csökkentsük az adagokat egészen addig, amíg a folyamat meg nem szűnik, ezután visszatérünk az eredeti adagoláshoz. A használatot ne szüneltessük, mert egy visszaható regenerációs folyamatról van szó, melynek során jelentkezhetnek korábbi betegségek jelei. Ez a jelenség mindössze egy pozitív regenerációs reakció!

Nehezebb és krónikus állapotok esetén javasoljuk kezdetben kisebb adagok alkalmazását és előzetes orvosi konzultációt.

Három hét alkalmazás után mindig tartsunk egy hét szünetet.

Egyes esetekben elégséges a regenerációhoz egy csomagolásnyi, azaz 1 hónapos adag a heti szünetet is beleértve, nehezebb esetekben hasznos az alkalmazást egy további adaggal meghosszabbítani.

  

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2024 | Counter: 9121 / 42060 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: KOLESZTERINRŐL - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: