Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
HORMONRENDSZER,MIRIGYEK

 

Ahhoz, hogy a szervezetünk az energiánkat a legnagyobb hatásfokon hasznosítsa, a szervezetünket tökéletesen be kell állítanunk, amit a szervezetünk hét mirigye, energiaközpontok biztosítja, melyek szabályozzák köztük az energiaáramlást.

A mirigyek közötti keringés nagyon hasonlít a szerveken belüli energiakeringésre. A hormonokat a nemi mirigyek kiválasztják, melyek a szexuális energiánkért, nemi reakciónkért és szaporodásunkért felelnek. Azonban a méh, prosztata eltávolítása ezt az egyensúlyát felborítja, ezek a mirigyek a többi mirigy működésének alapját képviselik, mert az energiatermelésével a többi mirigyet táplálja.

A mellékvesék a vese, csont, csontvelő, gerincvelő működését biztosítják, viszont a kortizon hosszú távon a mellékveséket rombolja, mivel vérszegénységet, csontritkulást okoznak.

A teljes emésztőrendszer működésében, továbbá a test hőmérsékletének és a vércukor tartalmának ellenőrzésébenrendkívül fontos szerepet játszik a hasnyálmirigy. Amikor a hasnyálmirigyünk gyenge, akkor az inzulin nevű váladéka bekerül a vérkeringésbe, ahol a vérben lévő cukrot semlegesíti, és kialakul az alacsony vércukorszint. A hipoglikémia sűrűbbé és nehezebbé teszi a vért, ami kihat a szívre, vérkeringésre, ilyenkor vagyunk állandóan éhesek és folyton cukrot kívánunk. Amikor a cukor bekerül a vérkeringésbe, az serkenti a hasnyálmirigyet, és újbóli cukorhiányt termel a vérben, ami tönkreteszi a hasnyálmirigy működést, így kialakul a cukorbaj. Azonban a vérben lévő cukrot az inzulin injekciók semlegesítik, de ezzel csökkentik az emésztőrendszer működését.

A csecsemőmirigy a szívet és a keringési rendszert irányítja, a pajzsmirigy pedig a sejtek anyagcseréjéről gondoskodik, és irányítja a növekedést.

Az agyalapi mirigy, a hipofízis az emlékezést, gondolkodást irányítja.

A harmadik szemnek nevezett tobozmirigy a test pszichikai és szellemi központja, és ennek a mirigynek köszönhető az előérzet és lelkiismeret. A tobozmirigy a váladékain keresztül közvetlenül hat a többi mirigyre. 

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2024 | Counter: 9119 / 42058 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: HORMONRENDSZER,MIRIGYEK - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: