Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
BŐRPROBLÉMÁK

 

BIOPTRON FÉNYTERÁPIA

Fő hatásai


 

  1. Harmonizálja a sejtanyagcsere folyamatokat
  2. Felerősíti az immunrendszert
  3. Ösztönzi a regeneráló és helyreállító folyamatokat a teljes szervezetben (nem csak a kezelés területén!)
  4. Elősegíti a sebgyógyulást
  5. Kiválóan alkalmazható kozmetikai és bőrproblémák esetén (ráncok, szarkalábak, kis hegek, akne, herpesz). öbbszörösére növeli a kozmetikumok hatását.
  6. Egyéb egészségi problémák esetén kedvezően hat: pl.: alvászavarok, depresszió, szemgyulladás, rekedtség, köhögés, fülcsengés, bőrproblémák, tanulási nehézségek, menstruációs panaszok

A BIOPTRON fény SEJTSZINTEN HAT!

 

Biológiai hatása a bőrre alkalmazva serkenti a fényérzékeny intra-celluláris szerkezeteket és biomolekulákat. Ez sejten belüli láncreakciókat és úgynevezett másodlagos válaszokat idéz elő, melyek nem csak a kezelt területre korlátozódnak, hanem kihatnak az egész szervezetre. A BIOPTRON ényterápia serkenti és megváltoztatja a testben zajló regeneráló és helyreállító folyamatokat, valamint a test védelmi rendszerében zajló folyamatokat is.
A BIOPTRON lámpa elismert orvostechnikai eszköz!
A BIOPTRON fény minimális hőhatást keltve hatol be a bőr felületén, nem károsítja a bőrt és nincsenek ismert mellékhatásai - mivel a fényből kiszűri a káros sugarakat!

A fény és a színek alkalmazása a gyógyászatban


A nap szabályozza az emberek életét az évszakok körforgásán és a nappalok, éjszakák változásán keresztül. Az ősember nagyban részesült a nap gyógyító sugaraiból, mert ébrenléte óráinak többségét a szabadban töltötte vadászattal és munkával. Napnyugta után visszatért a barlangjába, hogy aludjon hajnalig. Sajnálatos módon , modern életvitelünk a nap nagy részében a négy fal közé kényszerít bennünket valamint az ózonpajzs sérülése miatt nem tanácsos huzamosabb ideig a napon tartozódni (magas UV sugárzás), ezáltal megvonva tőlünk a természetes napfényt, mely egészségünkhöz nélkülözhetetlen.
Napjainkban az orvostudomány a fénykezelés több típusát is alkalmazza. Kék fényt használnak például a sárgaságban szenvedő koraszülött kisbabáknál. A kék fény eltávolítja a csecsemő testéből a bilirubint, amit a fejletlen máj még nem képes kezelni. A kék fény alkalmazása előtt a kisbabáknak vérátömlesztést adtak, ami sokszor végzetesnek bizonyult. Az ultraviola fényt, amellyel az 1990-es években kezdtek dolgozni, ma is használják bőrproblémák kezelésére, például akne vagy pikkelysömör esetén. Az ultraviola fény túladagolásának káros következményeire, például a bőrrákra rendszeresen felhívják a figyelmünket. Ez az aggodalom helyes, sőt még sokkal elővigyázatosabbnak kell lennünk manapság, amikor a Földet körülvevő ózonréteg károsodott.
Az évszakfüggő kedélybetegséget is teljes spektrumú fénnyel kezelik. Ez a rendellenesség, ami az ősz beálltával veszi kezdetét, és tavasszal eltűnik. Az váltja ki, hogy a nappali órákban a vérben található melatonin (a tobozmirigy termelte hormon) szintje nagyon magas. Ez letargiát, depressziót eredményez, és heves vágyat vált ki a szénhidrátok iránt. Amikor besötétedik, fokozódik ennek a kiválasztása, s ez erős álmossághoz vezet. Amikor beköszönt a hajnal, az új nap fényei arra ösztönzik a tobozmirigyet, hogy csökkentse melatonin-termelést. A téli hónapokban, amikor minimális a világos órák száma, e hormonból túlzott mennyiség kerülhet a véráramba. E betegség kezelésére a polarizált fényű lámpa használata bizonyult a leghatásosabbnak. Ez a terápia azt biztosítja, amit egy normális napsütötte nyári nap - a tobozmirigy hormontermelésének csökkentését.
Egyre inkább tudatosul az emberekben, hogy a kémiai gyógyszerek mellékhatási, valamint az operációk erőteljes beavatkozásai milyen hatással vannak fizikai és finomabb testeinkre, egyre többen vannak, akik biztosabb módot keresnek arra, hogy megszabaduljanak betegségeiktől.
Sok ősi látó megjósolta, hogy amint belépünk a következő évezredbe, a Föld és összes lakójának vibrációs frekvenciája továbblép a tudatosság egy magasabb szintjére. Ha ez igaz, - és én hiszem, hogy igaz - vajon nem kívánatos-e a gyógyászatnak egy sokkal kifinomultabb válfaja? Ha ezt elfogadjuk, akkor a hagyományos gyógyászat, ahogyan ma ismerjük, túl kezdetlegesnek bizonyul. Ha fénylények vagyunk - ami úgy tűnik, bebizonyosodott az aura-fényképezés és aura-ábrázolás - és közelebb lépünk valódi spirituális eredetünkhöz, akkor a betegségeknek fénnyel, valamint a fényt alkotó színekkel való kezelése nagyon is megfelelőnek tűnik. Nem véletlenül mondja az ősi szállóige arra, aki beteg, hogy: rossz színben van. A legutóbbi kutatásokat ismerve, - amit olyan emberek vezettek, mint Samoilova, Brown és Fenyő - meggyőződésem, hogy a fény általános csodaszerré lesz a hagyományos és a komplemeter gyógyászatban egyaránt. Több professzor, tudós és orvos kijelentette, hogy a fény és a színek nagyon fontos szerephez jutnak a huszonegyedik században, valamint, hogy a jövő gyógyszere a fény és a színek alkalmazása lesz.

 

Milyen konkrét problémák esetén segít a polarizált fény-terápia?


Betegség gyógyítása területén:
- izületi gyulladásra (2x6 perc, 5 napon át)
- rándulásból, ficamból eredő duzzanat (2x6 perc, 7 napon át)
- hegek (6 perc, 30 napon át)
- sebek - baleset, operációk (2x6 perc a seb gyógyuását követő 2-3 napig)
- lábszárfekély
- aranyér (2x6 perc, 5 napon át)
- megfázás (2x6 perc, 5 napon át)
- orrmelléküreg gyulladás (2x6 perc, 7-14 napon át)
- szénanátha (2x6 perc, naponta a pollen terjedése idején)
- szemgyulladás, -vörösödés (2x4-6 perc, 5 napon át)

Bőrproblémák esetén:
- Akne (testakne) (2x6 perc 7 nap terápia 3 nap szünet)
- Allergiák (2x6-7 perc)
- Bőrpír (2x6 perc 5 napon át)
- Égés (2x6 perc 10 napon át)
- Viszketés (ekcéma) (2x6 perc 5 napon át)
- Fertőzés (2x6 perc 4-7 napon át)
- Herpesz (2x6 perc 5 napon át)
- Köröm- és bőrgomba (2x6 perc 5 napon át)
- Láz-hólyagocskák (2x4 perc 5 napon át)
- Napégés (2x4-6 perc 10 napon át)
- Szemölcsök (2x6 perc 5 napon át)
- Tályog, bőr- és fogtályog (2x6 perc 10 napon át)
- Övsömör (2x4 perc 30 napon át)

Fájdalmak csökkentésére
Kozmetikai problémák kezelésére:
pl.: Durva, pórusos bőr, Hajproblémák, Ráncok, szarkalábak 

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2024 | Counter: 16162 / 28916 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: BŐRPROBLÉMÁK - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: