Megnézem!
Jobbszél tartalom:
Legtöbben ezt keresték: Ügyvéd, Ügyvédek, Ügyvédi iroda, Veszprémi ügyvédek, Veszprémi ügyvédi irodák, Ügyvéd Veszprém, Veszprém-megyei ügyvédi irodák, Ügyvéd Balatonfüred, Ingatlanjog, Ügyvédi honlapok, Ügyvédkereső, Védőügyvéd, Büntetőügyvéd, Büntetőjog, Büntetőjogi védelem | További találatok: Cégalapítás, Cégalapítás Veszprémben, Cégalapítás Veszprém megyében, ügyvédi irodák, Cégalapítás menete, Bűncselekmény, Ittas vezetés, Vagyonosodási vizsgálat, Közigazgatási bírság, e-cégeljárás, Szabálysértési eljárás, Gazdasági társaság, Cégek átalakulása, Cégeljárás
SCIO Biorezonancia

Mi a Biorezonancia? Nélküle nincs élet. Minden anyag, élő szervezet rendelkezik a csak rá jellemző rezgéstartománnyal.   A SCIO rendszer (Scientific Consciousness Interface Operation System) 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait, majd ezeket az adatokat szétválogatja, és fontossági sorrendbe állítja. A SCIO rendszer a kezelés erősségét, a különböző frekvenciákat automatikusan a páciens igényeihez igazítja. Néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját teszteli a páciensen.

Az emberi test sejtjei és szövetei működésük közben sajátos rezgést bocsátanak ki. Kutatások bizonyítják, hogy már sejt szinten is minden biokémiai aktivitást megelőz egy elektromágneses aktivitás. Ezeknek az elektromágneses hullámoknak a mérésével, nagy pontossággal lehet következtetni a szervezetünkben végbemenő élettani folyamatok állapotára. A biorezonancia a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia vagy kioltás jelenségein alapul, a biorezonancia terápia mellékhatásoktól mentes.


 

Biorezonancia, Quantum Biofeedback
A természetes életerő energetizálása…..

biorezonancia elvének segítségével megtanulhatunk az információkkal dolgozni, felhasználhatjuk saját hasznunkra. A biorezonancia, egy nagyon összetett folyamat

Minden embernél sikerül elindítani a regenerációs folyamatot.
A felhasznált információ legalább részlegesen hasonlítson ahhoz, amelyet szeretnénk eltávolítani. Ha sorozatosan hatunk az élő anyagra, amely “problémás” állapotban van, -hiszen egy bizonyos negatív információ hordozója, akkor egy részben hasonló információval változást idézhetünk elő a negatív információ hullámhosszában. Ezzel aztán ugyanazon frekvencián kezd el rezonálni, mint az információ, amelyet a bio információs készítmények hordoznak magukban, s amellyel valójában hatást kívánunk elérni. Ez annyit jelent, hogy a megfelelő információ felhasználásával kiolthatjuk, vagy mérsékelhetjük a test negatív jeleit.
Ez elég ahhoz, hogy a fordított regenerációs folyamat beinduljon. 
Ezt követően rendeződnek a meridiánok energetikai viszonyai, és végül visszatér a korábban elveszett erő.

Mit tud a Quantum Biofeedback?

A Quantum Biofeedback használata segít abban, hogy testünk saját jelzéseit felhasználva egészségünket fejlesszük. A SCIO egy csúcstechnológiájú Quantum Biofeedback készülék, ami megcélozza azokat a stresszfaktorokat, melyek a modern életmóddal és környezettel járnak együtt.

Hogy működik a SCIO Quantum Biofeedback?

A legkönnyebben úgy érthetjük meg a Quantum biofeedback működését, ha stresszfaktorokban gondolkodunk. Stresszfaktorok mindazok a tényezők, melyekkel együtt születtünk, vagy életünk során befolyásoltak minket, ill. a káros környezeti ártalmak hatására kerültek a testünkbe.

SCIO Quantum Biofeedback során nem kell testünkbe tűvel, vagy bármilyen eszközzel behatolni. A  készülék kényelmes, gyors 3 perces energetikai tesztet végez, amelynek eredményei betöltődnek a speciális komputer programba. Ezek az információk jelzik a szervezetben aktuálisan uralkodó stresszek mennyiségét ill. a test energetikai állapotát. A tesztelés során begyűjtött adatok segítenek a szükségletek megértésében. Képes feltárni azokat a specifikus stresszfaktorokat, melyek mélyben megbújva a test öngyógyító képességét gátolják. Ezzel a módszerrel energetikailag korrigálhatjuk és csökkenthetjük ezeket a stresszeket.

Miért válasszuk a SCIO Quantum Biofeedbacket?
Mivel kényelmes, relaxáló helyzetben gyors információ összegyűjtésére képes, a képzett kezelők nagyon hatékonyan, de gyengéden tudják befolyásolni klienseik stresszét.

SCIO Quantum Biofeedback Wellness rendszer, komoly szerepet játszik a jövőben az egészségmegőrzés terén, azáltal, hogy relaxációval csökkenti a stresszt és a fájdalmakat. A SCIO készülék a quantum fizika tudományára épülő Quantum Biofeedback módszerét alkalmazó teljesen megbízható rendszer.

Mi érezhető a SCIO Biofeedback alkalmazásakor?
A legtöbb ember nem érez semmi különöset, míg mások mély relaxációt élnek át, vagy csak egyszerűen jól érzik magukat, van olyan kliens, aki azonnal az ülés után energikusabbnak érzi magát.

Kinek előnyös?
Minden embernek a csecsemőkortól az idősebb generációig, de speciálisan állatoknál is alkalmazható.
A kliensekkel való SCIO Quantum Biofeedback kommunikáció, független a nyelvtől, a verbális, a vizuális vagy tudatos gondolkodási folyamatoktól.

Mit eredményezhet a SCIO Quantum Biofeedback alkalmazása?
A biofeedbacket tudományosan arra fejlesztették ki, hogy csökkentse a betegséghez, sérüléshez vagy érzelmi traumához kapcsoló stresszt és megemelkedett vérnyomást. A Quantum Biofeedback végső eredménye magasabb szintű jóllét, nagyobb mentális tisztaság, fájdalom csökkenés, és a fizikai teljesítmény növekedése lehet.

Hogy működik a SCIO?
Rezonál: A vizsgálat közben a SCIO többezer energetikai jelre rezonál, századmásodperc alatt egyenként, és jelzi a test reakcióit ezekre a jelekre. Ezt a gyors tesztfolyamatot hívják Xrroid folyamatnak.
Mér: A SCIO méri a jelenlegi feszültséget, csakúgy mint a bőr ellenállását. A bőr ellenállásán keresztül mérve egy egészségileg biztonságos, változatos micro-áramot alkalmaz a testnél. Volt, amper és ellenállás változások egy reaktivitás profilt hoznak létre, amely meghatározza a Xrroidot.
Összehasonlít: A SCIO összehasonlítja a test tri-vector rezonáló frekvenciáit, az adatbázisban tárolt több, mint 10 000 energetikai jellel.
Visszajelez: A SCIO egy kliens központú, Xrroid autofókuszált, galvanikus bőrreflex-szel (GSR) jelez vissza (feed back). Ez lehetővé teszi az elektromos potenciál és GSR mikro-áram EDS általi mérését. Könnyedén elérhető a stresszcsökkentés, relaxáció és fájdalom csökkentés.

Mi az a Quantum Biofeedback?
Olyan gyorsan fejlődő technológia, amely képes az emberi testet komputer sebességgel feltérképezni, melynek eredménye néhány percen belül látható, szemben a hagyományos módszerekkel.

Quantum Biofeedback, a SCIO készülék használatán keresztül, mellékhatás-, drogmentes, relaxációhoz, stressz és fájdalomcsökkentéshez vezető, mélyreható quantum biofeedback rendszer.

Mi a Quantum Biofeedback hátterében álló tudomány?
SCIO rendszer megbízhatósága és hitelessége a Bio-energetika és a bio-válasz területén szerzett kutatásokon alapul. A tudomány igazolta: testünk tényleg elektronikus, így az elektronikus reaktivitás a testben mérhető az impedancia, amper, volt, kapacitás, induktancia és még 16 különböző parameter segítségével. Ez tesz egyedivé a SCIO-t. Az elemek három vektoros (tri-vector) rezonancia frekvenciáit (A volt, amper és ellenállás kapcsolatának matematikai kalkulációja) összehasonlítja a kliens háromvektoros (tri-vector) frekvenciáival. A Quantum tudomány a tradicionális vagy klasszikus biofeedbackkel egyesülve hozza létre a Quantum Biofeedbacket.

A Quantum Biofeedback előnyei:

  • Teljesen ártalmatlan.
  • Mér, összehasonlít és visszajelez 10 000 feletti energetikai jel alapján egy olyan rendszerben, amely vészjelzést ad a felhasználói hiba, személyes elfogultság, vagy géphiba esetén
  • Három-vektoros kapcsolatot létesít a mért test és a 10 000-es adatbázis között, a testi stressz 3 dimenziós perspektívájában
  • A SCIO fenntartja a test bemérését nano-mp.-s bio-válszokon keresztűl minden másodpercben. Órák és napok helyett percenkén hoz létre feedbacket.
  • Mozgatható, bárhol használható – a kliens otthonába vagy könnyedén felállítható kiállításokon is.
  • Egy teljes stressz és fájdalom kezelés egy kézben,
  • Hatalmas kutatási anyag és tanulási lehetőség tárolódik a SCIO könyvtárában.
  • Ötleteket és hivatkozási pontokat ajánl, hogy az optimális feedbacket érjük el a klienseinknél .

SCIO biofeedbackre használható Wellness rendszer. Relaxációra, stressz és fájdalom csökkentésre kifejlesztett (Quantum Biofeedback) A SCIO nem diagnosztizál és nem gyógyít!
Diagnózis felállítására csak orvos hivatott.

 

A sejtek képesek megőrizni az információt a bennük jelenlévő nagymennyiségű vízmolekulák segítségével. Mivel a vízmolekulák a sejten belül óriási variációs lehetőséggel kapcsolódhatnak, ezért igen pontos emlékezetet adnak a sejteknek. Sajnos hosszútávon nem képesek megőrizni az információt, mert a környezeti hatások felülírják őket, ezért szükséges a kezeléseket több alkalommal megismételni. A kezelések alkalmával nincs más dolgunk, mint kényelmesen elhelyezkedni, a terapeuta ránk helyezi a biorezonanciás érzékelőket, jeladókat majd megkezdi a kezelést. A kezelés alatt nyugodtan relaxálhatunk, pihenhetünk.

A biorezonanciás készülékek gyártásának két ágazata van. Az egyik terápiás alkalmazásra gyártott diagnózis felállítására is alkalmas rendszerek, a másik az otthoni használatra készített gépek. Ezek nem alkalmasak diagnózis felállítására, de különböző terápiák otthoni elvégzésére igen. Az ilyen készülékekre előre kidolgozott frekvenciatartományokat építenek be, amelyek különböző betegségek esetén segítenek visszaállítani szervezetünk egyensúlyát.

 
Mi alapján méri fel a szervezetet sejtszinten :
A biorezonancia mérő berendezés mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, melyre az válaszol. A páciens szervezetéből érkező válaszokat a bokákra és a csuklókra valamint a homlokra helyezett pántokon, elektródákon keresztül , nagyon érzékeny méréstechnikával működő számítógép a képernyőn megjeleníti és kiértékeli. Ezzel az eljárással a szervezet sejtjeinek komplex működéséről kapunk hiteles információkat.
 Ennek a terápiás eljárásnak a kifejlesztésében nagy segítségre voltak a NASA kutatásai. Megfigyeléseik szerint az űrállomásokon, ahol nem érvényesül a Föld elektromágneses rezgése, az ott dolgozó emberek szervezetének belső egyensúlya állandóan felborult. Az asztronauták egészségügyi problémáinak megoldásához egy korábbi felfedezés nyújtott segítséget. Ez a felfedezés Winfried Otto Schumann nevéhez fűződik, aki egy a bolygónk belsejéből kifelé áramló rezgést figyelt meg. Ez a földfelszín és az ionoszféra közötti mágneses kölcsönhatásából létrejövő alacsony, 7,8 Hz-es rezgés a földön mindenhol mérhető volt, de nem tulajdonítottak neki nagy figyelmet. Ez a rezgés megegyezik az ébrenlét és az alvás határán lévő emberi agy hullámainak rezgésével. Miután a NASA űrállomásain is létrehozták ezeket az úgynevezett Schumann hullámokat az ott dolgozók egészségi állapota fenntartható lett. Felismerték azonban annak is a lehetőségét, hogy az asztronauták elektromágneses rezgéseinek mérésével felügyelni tudják az egészségügyi állapotukat, és ha szükséges a rezgéseik áthangolásával gyógyítani is képesek őket nagy távolságból. A NASA figyelmének köszönhetően megindult a biorezonancia terápia.
 
Kinek  ajánlott  a SCIO Biorezonanciás állapotfelmérés és stresz kezelés ?
Prevencióként mindenkinek fél évente (újszülöttől az idős korig) 
 

A teljes 1,5 órás  bemérés tanácsadás stresz kezelés 20.000.- Ft

Szánjon 1,5  órát egészségi állapota megóvására! Ne hagyja hogy megrendüljön
egészsége !

Ha csak egy órája van válassza a Menedzser szűrést 15.000.- Ft

 

  

 

Impresszum | design by: | | Tartalom © * Medirez * 2000 - 2024 | Counter: 9123 / 42062 | Info
László Boglárka természetgyógyász Balatonfüred, Arad utca 41.
2009. január 07.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Tulajdonos: László Boglárka természetgyógyász

Kapcsolat: Balatonfüred, Arad utca 41.

Címsorszöveg: SCIO Biorezonancia - | László Boglárka okl. természetgyógyász weboldala | Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel. Kezelés a korábban feltárt problémákra, dohányzás leszoktatás, mágnesterápia, füladdiktológia, fülakupunktúra, orgon terápia, Usui Reiki kezelések, számmisztika

Szlogen: Egészségügyi állapotfelmérés SCIO Nelson Biorezonanciás készülékkel.

Linkfelhő: alternatív gyógyítás, egészségügyi állapotfelmérés, egészségügy, egészségügyi tanácsadás, táplálkozási tanácsok, egészségügyi Szűrővizsgálat, egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi tanácsadás, egészségügyi központ, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, egészségvisszaállítás

Készült:2009. január 07.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Cím: 8230 Veszprém, Dózsa György u. 23.
Telefonszám:
+36 (70) 394 4955
Fax: +36 (88) 565 372

E-mail: